Kattoremontti. Paras kruunu kodillesi.

Kotisi saa kruunuksensa laadukkaimman mahdollisen; kattopeltiseppiemme käsityönä tekemä perinteinen konesaumakatto värivalmiina, sinkittynä tai kuparisena, tai Ruukin laadukas ja suosittu teräskatto. Teemme yli 30 vuoden kokemuksella niin omakotitalojen ja taloyhtiöiden peltikattoremontit, kuin uudis- ja saneerauskohteet rakennusliikkeille, omakotitalorakentajille ja kunnille. Kädenjälkeämme on ihasteltu myös asuntomessukohteissa ympäri Suomen.

Konesaumakatto

Konesaumatut peltikatot

Perinteinen konesaumakatto on ehdottomasti paras peltikate. Konesaumattu katto on kestävä, pitkäikäinen, tiivis ja tekee kodistasi arvokkaan näköisen.

Konesaumakatto
Kuparikatto

konesaumatut kuparikatot

Ruostumaton kuparikatto säilyttää arvonsa, on helppohoitoinen ja sopii monimuotoisten rakennusten, kuten kirkkojen ja arvorakennusten, lisäksi muihinkin kohteisiin.

kuparikatto
Teräskatto eli peltikatto

ruukin teräskatot

Sopisiko katollesi suosittu tiilikuvioitu Ruukki, Tiilikainen-peltikatto tai vaikka linjakas Ruukki Classic? Ideoidaan yhdessä!

Teräskatto
Kattoremontti taloyhtiöön

Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti on ajoitettava oikein - ennen kalliita kosteusvaurioita. Kartoitamme kiinteistönne katon kunnon ja hoidamme kattoremontin aikataulussa ja turvallisesti.

Taloyhtiön kattoremontti
Kattoremontit ja pellitykset rakennusliikkeille

Rakennusliikkeille

Valitse tueksesi luotettava, kokenut ja osaava kumppani. Teemme peltikattoasennukset sekä tarjoamme monipuoliset rakennus- ja julkisivupellitykset.

Rakennusliikkeille
Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät

Hyvä sadevesijärjestelmä on paitsi toimiva, myös miellyttävän näköinen. Sadevesijärjestelmissä luotamme Lapuan Piristeel Oy:n laadukkaisiin Pisko-tuotteisiin.

Sadevesijärjestelmät
Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat tekevät kulkuväylistä ja katolla liikkumisesta turvallisia sekä suojaavat rakenteita. Myös kattoturvatuotteissa valintamme on Pisko.

Kattoturvatuotteet

Palvelut omakotitalorakentajille

Saat saman katon alta niin katon, rakennuspeltityöt (seinien katkaisulistat, kynnyslistat, ikkunoiden vesipellit ja smyygit, piipunpellitykset, seinällenostopellit ja paljon muuta), sadevesijärjestelmät kuin kattoturvatuotteetkin.

teemme myös kaikki katon pohjatyöt

Meiltä saat uuden peltikatteen lisäksi kaikki katon pohjatyöt:
vanhan katteen poisto, ruodelaudoituksen uusiminen korokerimoineen ja aluskatteet.Asbestikatto eli varttikatto uusiminen ja purku

onko kodissasi varttikatto?

Varttikatteen vaihto pelti- tai teräskattoon

Jos kodissasi on ns. varttikate ja se on rakennettu ennen vuotta 1994, kattomateriaali sisältää terveydelle vaarallista asbestia. Varttikaton eli mineriittikaton saa purkaa vain koulutettu ja valtuutettu urakoitsija. Meiltä asbestikaton purku ja varttikatteen uusiminen nykyaikaiseen pelti- tai teräskattoon turvallisesti.

Kutsu meidät tarkastamaan kotisi katon kunto
Maksuton katon kuntoarvio

maksuton kuntoarvio

Tarkastamme kattosi kunnon ja suunnittelemme laadukkaimman mahdollisen vaihtoehdon. Saat hyvän tarjouksen.

Kirjallinen sopimus

kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen sopimuksen kattoremontin sisällöstä, materiaaleista ja aikataulusta.

Laadukas katon asennus

laadukas asennus

Uusi kattosi valmistuu sovitun mukaan ammattitaidolla, alan huipputuotteilla. Voit vain istua ja ihastella!

Kattoremontti on valmis

kotisi katto on valmis

Kun olet hyväksynyt työn, kattoremontti on valmis. Asennukselle saat 5-10 vuoden ja materiaalille 20-50 vuoden takuun.

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen.
Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä