Kattoturvatuotteet. Suojaa, varmistaa.

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat tekevät kulkuväylistä turvallisia, suojaavat kotisi rakenteita sekä tekevät katolle pääsystä ja siellä liikkumisesta turvallisempaa. Hätäpoistumistikkaat ja pelastautumisluukut varmistaa turvallisen ulospääsyn tulipalon sattuessa. Luotamme vain laadukkaisiin tuotteisiin kokeneilta yhteistyökumppaneiltamme.

tikastuotteet

Seinätikkaat ja muut tikastuotteet - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oyseinätikkaat, lapetikkaat, turvatikkaat, hätäpoistumistikkaat, pelastautumisluukut

Tikkaat tekevät katolle pääsyn, siellä liikkumisen sekä tarkastuskäynnit ja huoltotyöt turvallisemmaksi. Tikkaat voidaan turvavarustella selkäsuojuksin ja turvakiskoin - selkäsuojukset ja turvakiskot ovat pakolliset yli kaksikerroksisissa rakennuksissa sekä hyvin jyrkillä katoilla. Seinätikkaisiin on saatavissa myös lasten turvallisuutta lisäävä kiipeilyeste.

Hätäpoistumistikkaat varmistaa turvallisen ulospääsyn tulipalon sattuessa. Valikoimissamme on esimerkiksi huomaamaton laukaistava hätäpoistumistikas, joka aukeaa seinästä ulospäin. Hätäpoistumistikkaat on asennettava, jos ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella.

Kerrostalon pelastautumisluukku tarjoaa hädän hetkellä turvallisen poistumisen.

Lumiesteet

Lumiesteet - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Lumiesteet suojaavat kulkuväyliä, ettei lunta ja jäätä pääsisi putoamaan kenenkään päälle. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata rakenteita. Lumiesteet on asennettava katoille joiden jyrkkyys on 1:8 tai enemmän.

Asennamme lumiesteet kaikille katteille.

kattosillat

Kattosillat, kattosilta - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Kattosillat ovat seinä- ja lapetikkaiden jatkeena ja mahdollistavat turvalliset kulkutiet katolla sijaitseville huoltokohteille, kuten savupiipulle.

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Hyvä luottokelpoisuus - Peltisepänliike V. Pöyhönen Suomen Peltiseppäyrittäjät ry