Kattoremontit ja pellitykset rakennusliikkeille

Valitse tueksesi luotettava, kokenut ja osaava yhteistyökumppani. Teemme vuosittain lukuisia kattoremontteja rakennusliikkeille: Konesaumakatot, profiili- ja lukkosaumakatteet, kuparikatot sekä julkisivupellitykset kaseteista tai poimulevystä.

peltikattoasennukset

Pellitykset - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Konesaumakatot, kuparikatot, profiilikatot

Olemme konesaumakattojen todellinen ammattilainen, yli 30 vuoden kokemuksella. Erikoisosaamistamme on esimerkiksi poimutettu konesaumakatto ja monimuotoisten kohteiden näyttävä kuparikatto.

Julkisivupellitykset

Pellitykset - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oyjulkisivukasetit ja poimulevyt hyvinkin monimuotoisiin kohteisiin

Julkisivupellitys luo näyttävän ja kestävän ilmeen esimerkiksi toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, varastoihin ja halleihin, kulttuuri ja urheilurakennuksiin - kohteen koosta riippumatta.

Peltiseppiemme käsissä pellityksellä voidaan luoda näyttäviä yksityiskohtia ja toteuttaa hyvinkin monimuotoisia kohteita. Laadukas peltiverhous kestää rankkoja säiden vaihteluja ja on erittäin helppohoitoinen.

Julkisivuverhoukset teemme kaseteista tai poimulevystä.

vahva ja Luotettavaa kumppani

Rehtiä ja vastuullista toimintaa - yli 30 vuotta

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Pitkän kokemuksen ja vahvan ammattitaidon lisäksi olemme myös luottamuksen arvoinen. Kuulumme tilaajavastuu.fi:n yrityksiä aktiivisesti valvovaan Luotettava kumppani -ohjelmaan. Luotettava kumppani -tunnus kertoo tilaajayritykselle, että tunnustuksen saanut yritys täyttää lakisääteiset velvollisuudet ja tukee rehtiä toimintaa. Yrityksellämme on vastuuvakuutus.

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oyasennettuna tai toimitettuna

Meiltä saatte sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet tarpeen mukaan asennettuna tai toimitettuna.

Valtuutettu Pisko-tuotteiden tarkastaja

Olemme loistava valinta taloyhtiöiden ja julkisten kohteiden kattoturvatuotteiden toimittajaksi, sillä olemme Pisko-tuotteiden valtuutettu tarkastaja.

Pyydä tarjous!

Kysy lisää tai pyydä tarjous urakallesi.

Ota yhteyttä