Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmä poistaa veden katolta, estää veden pääsyn perustuksiin ja vähentää roskien kertymistä. Hyvä sadevesijärjestelmä on myös miellyttävän näköinen. Käytämme vain laadukkaita tuotteita luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Sadevesijärjestelmät - myynti ja asennus

Myymme ja asennamme sadevesijärjestelmät erilaisiin kohteisiin ympäri Suomen. Pääsääntöisesti vaativissa ja julkisissa kohteissa käytettävät sadevesijärjestelmät ovat laadukkaasti pinnoitettuja. Sadevesijärjestelmät asennamme joko itse tai yhteistyössä kokeneen Vesivek Oy:n tiimin kanssa.

Pyöreä sadevesijärjestelmä? kanttinen sadevesijärjestelmä?

Voit valita sopiiko talosi tyyliin sulavasti muotoiltu pyöreä vesikouru vai enemmän ryhtiä ja jykevämpää ilmettä tuova kanttinen vesikouru. Halutessasi teemme räystäskourut ja jalkarännit myös käsityönä, täsmälleen kohteeseesi sopivaksi.

Räystäskourut valmistetaan SSAB:n laadukkaasta pellistä. Pinnoitteena on likaa hylkivä, helposti puhtaanapidettävä ja korroosionkestävyydeltään erinomainen Pural.

Kerromme mielellämme lisää sadevesijärjestelmistä ja suunnittelemme kohteeseesi parhaimman vaihtoehdon. Ota yhteyttä!

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen.
Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä