Taloyhtiön kattoremontti. Oikein ja ajallaan.

Taloyhtiön kattoremontti on ajoitettava oikein - ennen kalliiden kosteusvaurioiden syntymistä. Olemme tehneet lukuisia taloyhtiöiden kattoremontteja ja huolehdimme kattoremontin aikataulussa, turvallisesti ja vähin asumishaitoin.

vahva ja Luotettava kumppani

Rehtiä ja vastuullista toimintaa - yli 35 vuotta

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Pitkän kokemuksen ja vahvan ammattitaidon lisäksi olemme myös luottamuksen arvoinen. Kuulumme tilaajavastuu.fi:n yrityksiä aktiivisesti valvovaan Luotettava kumppani -ohjelmaan. Luotettava kumppani -tunnus kertoo tilaajayritykselle, että tunnustuksen saanut yritys täyttää lakisääteiset velvollisuudet ja tukee rehtiä toimintaa. Yrityksellämme on vastuuvakuutus.

maksuton arvio kertoo kiinteistönne katon kunnon

tarkastamme katon, piipunpellitykset, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät...

Jos kiinteistönne katon kunto arveluttaa tai taloyhtiössänne harkitaan kattoremonttia, kuntoarvio on ehdottomasti helpoin tapa selvittää remontin tarve. Kuntoarviossa tarkistamme katon, piipunpellitysten, kattoturvatuotteiden sekä sadevesijärjestelmien kunnon. Halutessanne saatte kirjallisen raportin, jossa myös valokuvat katolla havaituista ongelmista ja puutteista. Kuntoarvio ja tarjous on aina maksuton eikä velvoita mihinkään.

huoleton ja turvallinen kattoremontti

Taloyhtiön kattoremonttikattoremontti taloyhtiölle täytenä avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme teille kaikilta osin valmiin avaimet käteen -palvelun; nostimet, rakennustelineet, purkutyöt, jätekuljetukset, uudet alusrakenteet, katon asennus, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, loppusiivous...

Perinteisten peltikattojen lisäksi taidamme vielä enemmän ammattitaitoa vaativat kuparikatot. Olemme myös erikoistuneet monimuotoisiin kattoihin ja käsissämme taipuvat katseenkestävät katot myös haastavampiin ja monimuotoisiin kattoihin jalkaränneineen.

Laadukkaat materiaalit ja reilut takuut

Käytämme laadukkaita Ruukin ja JanLa Oy:n katemateriaaleja. Molempien yhteistyökumppaneidemme peltien raaka-aineet ovat Euroopan johtavan SSAB:n takuutuotteita, joiden takuu on jopa 50 vuotta. Asennustakuumme on 10 vuotta.

olette aina Ajan tasalla

Nimetty yhteyshenkilö on aina tavoitettavissa ja pitää yhtiönne ajan tasalla remontin vaiheista.

Kattoremontti taloyhtiölle turvallisestihuolettomasti ja turvallisesti

Rajaamme alueen mahdolliselle nosturille, jätelavalle sekä varastoitavalle tavaralle ja olemme mahdollisimman vähän haitaksi asumiselle.

Pidämme kaikilta osin huolen, että jokaisen asukkaan on turvallista liikkua yhtiönne alueella koko kattoremontin ajan. Järjestämme myös tarpeen mukaan katuluvat rakennustelineiden ja nosturimen käytölle.

Lopuksi siivoamme jälkemme ja kuljetamme asianmukaisesti jätteet pois.

Kattoturvatuotteiden tarkastus

Taloyhtiöillä on velvollisuus tarkastuttaa luokan 2 mukaiset kattoturvatuotteet (yli kaksikerroksinen kiinteistö) kerran vuodessa. Tarkastuksen voi tehdä vain koulutettu ja valtuutettu tarkastaja. Olemme Pisko-tuotteiden valtuutettu tarkastaja.

Maksuton kuntoarvio

Maksuton kuntoarvio

Tarkastamme taloyhtiönne katon kunnon ja suunnittelemme laadukkaimman vaihtoehdon.

Pitävä aikataulu

Pitävä aikataulu

Meidät tunnetaan palvelusta ja toimitusvarmuudesta. Pidämme kiinni täsmällisesti aikatauluista.

Huolellinen viimeistely

Laadukas asennus

Uusi katto valmistuu ammattitaidolla ja alan huipputuotteilla, turvallisuutta unohtamatta.

Huolellinen viimeistely

Huolellinen viimeistely

Viemme urakan aidosti maaliin - taloyhtiötyömaan loppusiivousta unohtamatta.

Reilut takuut

Reilut takuut

Tarjoamme asennustakuun sekä parhaat materiaalitakuut.

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Hyvä luottokelpoisuus - Peltisepänliike V. Pöyhönen Suomen Peltiseppäyrittäjät ry