Kattoja aitoihin koteihin. Jo yli 30 vuotta.

Peltisepänliike Pöyhönen on perinteisten konesaumakattojen todellinen ammattilainen. Hoidamme omakotitalojen kattoremontit sekä uudis- ja saneerauskohteet rakennusliikkeille ja kunnille; koulut, kerrostalot, rivitalot, liikekiinteistöt ja teollisuushallit. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla Pirkkalassa ja Keski-Pohjanmaalla Vetelissä.

aitona kattopeltisepän käsityönä

Konesaumatun peltikaton asennus on aina kattopeltisepän käsityötä. Asentajien sijaan meistä kaikki ovat kokeneita peltiseppiä.

käden taidonnäytteitä vankalla kokemuksella

Peltikattotyöt vaativat vahvaa osaamista ja pitkää käytännön kokemusta. Taitaville käsillemme on riittänyt töitä erilaisten peltikattojen parissa yli 30 vuotta ympäri Suomen.

tukena vahvat yhteistyö kumppanit

Tarjoamme kodillesi parasta mahdollista laatua. Kumppanimme ovat alan huippuja: Ruukin/SSAB:n materiaalit, Ruukin kattopaketit sekä Piskon kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.


vahva ja Luotettava kumppani

Rehtiä ja vastuullista toimintaa - yli 30 vuotta

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen

Pitkän kokemuksen ja vahvan ammattitaidon lisäksi olemme myös luottamuksesi arvoinen.

Kuulumme tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani- ja Zeckit-ohjelmiin. Yrityksemme täyttää lakisääteiset velvollisuudet ja tukee rehtiä toimintaa. Meillä on myös vastuuvakuutus.


ota yhteys peltikattoasiantuntijoihimme!

Pirkanmaa
Peltisepänliike v. Pöyhönen oy

Kattoremontit mm. näillä paikkakunnilla: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Orivesi, Ruovesi, Hämeenkyrö...

Keski-pohjanmaa
Peltisepänliike Pöyhönen Ky

Kattoremontit mm. näillä paikkakunnilla: Veteli, Kokkola, Kaustinen, Teerijärvi, Vimpeli, Evijärvi, Alajärvi, Perho, Alaveteli, Toholampi, Kruunupyy, Lappajärvi, Pietarsaari, Kannus, Kälviä, Lestijärvi, Kauhava, Lapua, Seinäjoki, Kortesjärvi, Reisjärvi...

Kattoremontti Tampere Pirkkala Veteli - Pirkanmaa, Keski-Pohjanmaa & koko Suomi
Ruukki
Ruukki
SSAB
Pisko
Virte Aurinkokatto
JL JanLa Oy
Vesivek

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen.
Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä